Логел ООД
лого
лого

Гаражните врати на SoHome Residential Park

Гаражни врати на SoHome Residential Park

Да бъдеш успешен доставчик на гаражни врати в жилищното строителство е предизвикателство в условията на днешния пазар. За нас успехът не се крие само в продажбата на стандартни врати на ниски цени. Ценим потребителите, които са готови да платят повече, ако това ще удовлетвори нуждата им от удобство (автоматизация), дизайн, устойчивост, безопасност и сигурност. Всяко взето решение се основава на точната комбинация от изисквания и желания!

качествени гаражни секционни врати

– Колко важна според нас или нашите клиенти е безопасността?

– Каква е стойността на добрия дизайн и как това се отнася към цената на продукта?

В процеса на консултиране и договаряне на параметрите на гаражните секционни врати разглеждаме много внимателно всеки един от тези параметри, за да сме сигурни, че предлагаме точния за Вас краен продукт.

SoHome Residential Park е жилищен комплекс от „затворен тип“ изграден с идеята да бъде здравословно, защитено и уютно семейно място. В комплекса са заложени възможно най-добрите, естествени и качествени материали. Именно за това инвеститорът избра ЛОГЕЛ ООД да се погрижи за доставката и монтажа на гаражните врати в комплекса. Иновативните погледи на архитектите са насочили автомобилния поток към две подземни нива, без движение на автомобили във вътрешния двор.

130 броя секционни гаражни врати
В ЕТАП 1 от изграждането на комплекса монтирахме над 130 броя секционни гаражни врати.

Как определихме точните врати за всеки един гараж в SoHome Residential Park:

  • Дизайн – „Дизайнът не е само как изглежда, дизайн е и как работи един продукт“! Ние в ЛОГЕЛ ООД знаем, че дизайнът и функционирането на гаражната врата се ръководят от това как хардуерът, автоматизацията и панелът работят заедно! Наша основна цел е да предлагаме широка гама от панели за секционни врати, за да удовлетворим повече клиентски желания. В нашата складова база се стараем да разполагаме с разнообразие от дизайни и цветове на различни производители на панели. По този начин можем, не само да предложим различни решения на нашите клиенти, но и да сме конкурентни в ценово отношение.

Заедно с нашите партньори, взехме решение всички релси и панти да бъдат прахово боядисани в бял цвят, което освен подобрен естетичен вид, осигурява и допълнителна защита от корозия на материалите.

Всички гаражни врати са произведени с бели панели, с една хоризонтална ивица и  дебелина 40мм.
  • Сигурност – за гаражните врати с марка Logel® внимателно подбираме доставчиците на хардуер, така че всяка секционна врата да е снабдена с някои „специални“ функции, които затрудняват крадците да проникнат в гаража. И макар този жилищен комплекс да не е рисков, допълнителната сигурност винаги е за предпочитане!
секционната врата е снабдена с хардуер за сигурност
  • Безопасностсекционната гаражна врата е голям и тежък движещ се обект. В използваните компоненти ние сме разгледали внимателно всеки един елемент и  сме ги съчетали  така, че да гарантираме безопасността не само на крайния потребител на гаражната врата, но и на монтажника и лицето, което извършва ремонт и поддръжка. Доказателство за това е маркировката „СЕ“ за всяка гаражна врата с марка Logel®!
  • Удобство – Удобството за собственика на гараж се изразява в лесна и безпроблемна работа с вратата. Ясно е, че автоматизираната врата е по-удобна от врата с ръчно задвижване. За удобството  на ползвателите на гаражните врати в комплекса, всяка една врата е оборудвана с електромотор и 2 дистанционни управления към него.
25 години опит в производството и монтажа на секционни врати

Над 25 години опит в производството и монтажа на секционни врати ни научи, че всеки производител на гаражни врати има сериозни аргументи, поради които се спира на определени конфигурации на вратите. Ние уважаваме всяка иновация и предлагаме широка гама от възможности за избор за вашите жилищни сгради и съоръжения.

Ние не преценяваме аргументите ЗА или ПРОТИВ, ние просто доставяме и двата варианта с най-добро качество!