Логел ООД
лого
лого

Гаражни врати – тип люлки

Гаражни врати – тип люлки

Гаражни врати – тип люлки

Последният тип гаражни врати е повдигаща се люлка, състояща се от изцяло метален лист, който се издига назад и нагоре до тавана на стаята. Повдигането се извършва по страничните и таванните релси с помощта на ролки. В повдигнато положение платното почти изцяло отива в гаража, под тавана, оставяйки само малка „козирка“ над входа. Най-често такива гаражни врати се монтират в отопляемо помещение, тъй като вратите не предпазват от ниски температури.

Можете да закупите всички горепосочени видове гаражни врати – тип люлки, като се обадите на нашите мениджъри и изберете опцията, от която се нуждаете.

Модерните гаражни врати – какви са те?

Някои съвети как да изберете гаражна врата

Автомобилът по наше време е престанала да бъде изолиран феномен. Почти всяко семейство има такова превозно средство в арсенала си. За да запазите имота непокътнат, защитете колата от неблагоприятното влияние на климата, вземете удобно място за експресни ремонти – имате нужда от гараж със здрава и надеждна порта.

Видове гаражни врати

Гаражните врати най-често се изработват от метал. Това е най-надеждният и издръжлив материал за „врати за автомобили“. Гаражните врати са традиционни люлеещи се врати или се изкачват с махане на ръката, натискаща дистанционното управление – изборът е изцяло на страната на собственика на гаража.

Привържениците на солидни и издръжливи могат да доставят люлка тип конструкции. Такива порти, оборудвани с голям катинар „плевня“, бяха най-широко разпространени през съветската епоха. Но „господството“ на същия тип конструкции е отишло в далечното минало.

Модерната гама гаражни врати е много по-разнообразна:

Панти от две листа.

Състои се от секции.

Валцувани.

Отдръпване.

Въртене и повдигане.

Сгъване.

Люлка двукрила

Този тип гаражна врата е най-често срещаната поради нейната наличност, както материално, така и конструктивно. Такива конструкции могат да бъдат изградени сами, без да се свързват с производствени фирми.

Материалът за производството на тези конструкции е метал; преди това се използва дърво с метална замазка.