Логел ООД
лого
лого

Голямото разнообразие на гаражни врати

разнообразие на гаражни врати

Разнообразие на гаражни врати

Ако преди не е имало особен избор и е било възможно да се поставят в гаража само метални врати от гребла с порта или солидни, но днес изборът е широк. Преди да купите, си струва да проучите всички видове гаражни врати – техните предимства и недостатъци, характеристики на инсталацията и технически спецификации.

Ние сме„Логел“ ООД и нашата марка е Качество. гр. София, ул. „Българска легия“ 41А
Телефон за връзка: (02) 489 4919.

Високо качество в резултат на прецизен работен процес и строг контрол на технологичните операции.

Кратки срокове на изпълнение: Времето за производство и доставка е съкратено и ние сме в състояние да изпълним поръчки в рамките на няколко дни.

Важно е да се вземат предвид условията на работа на сложен дизайн. Понякога просто не е възможно да се спазват всички изисквания за инсталиране и автоматизация на определен тип гаражна врата.

Най-бюджетният вариант е метални заварени или леки люлеещи се порти, направени от профилирани листове. Надежден, евтин, но неудобен, особено ако в гаража и около него няма достатъчно място, няма начин да отворите напълно крилата.

Затова считаме алтернативни дизайни на гаражни врати, които могат да бъдат закупени или поръчани според индивидуалните размери:

повдигане и завъртане на гаражни врати – едно табло на крилото се издига под тавана на гаража;

плъзгащи се порти – цялата мрежа на колела е изтласкана отстрани;

секционно – крилото на вратата се състои от няколко метални секции, които се изтеглят и поставят на тавана на гаража;

ролетни щори – дизайнът наподобява ролетни щори, където платното е навито около портата и поставено над отвора на портата;

стандартни люлеещи се порти с и без порта.

Как да изберем сред всички видове гаражни врати най-добрият вариант? Помислете по-подробно всички конструкции – технически спецификации, предимства и недостатъци, характеристики на монтаж и ремонт, изисквания за поддръжка, възможност за инсталиране на конструкцията със собствените си ръце.