Логел ООД
лого
лого

ЕЛИТ КОМЕРС, ГР. ПОПОВО

„Елит Комерс“ ООД, гр. Попово

За „Елит Комерс“ ООД, гр. Попово, фирма „Логел“ ООД монтира 8 броя индустриални секционни врати и 4 броя пожароустойчиви метални врати. „Логел“ ООД успя да отговори на изискванията на Възложителя да достави и монтира всички врати в срок.

Елит Комерс гр. Попово image 1

Задвижването на секционните врати става посредством верига и предавателен механизъм. В съответствие с визията на обекта, за вратите е избран стандартния цвят RAL 9006.

Дългогодишният опит на монтажните екипи позволява вратите да се изпълнят с отваряне по висок контур и под ъгъл. Това дава възможност те да се отварят максимално близо до тавана, като по този начин  се използва максимално площта на помещението.

Елит Комерс гр. Попово image 2

Широките прозрачни секции допринасят за по-добра осветеност на помещенията, което често води до пестене на енергия. Наличието на проходна врата, в някои от секционните врати, улеснява достъпа на работещите, дори когато вратите са в затворено положение.

Благодарности от „Елит Комерс“ ООД, гр. Попово

Благодарение на специализирания софтуер, който „ЛОГЕЛ“ ООД  използва за проектирането и производството на индустриалните си врати, различието в размерите на отделните врати не пречи да се постигне безупречна линия на всяка една от фасадите на сградата.

Елит Комерс гр. Попово image 3

Пожароустойчивите врати, доставени и монтирани от фирма „Логел“ ООД, са с клас на устойчивост EI 60 мин и EI 90 мин. Възможно е боядисване на вратите по избор от каталога RAL.

Фабриката на фирма „Логел“ ООД разполага с модерни високотехнологични машини, за производството си използва само суровини и материали от доказани производители с проверени качествени показатели.

Благодарим за доверието!