За нас

Марка LOGEL® означава качество

Производството и продукцията на ЛОГЕЛ: Полиестерни товаро-захватни съоръжения; Гаражни секционни врати; Индустриални секционни врати; Пожароустойчиви врати и метални врати се характеризират с:

Logo_logel_sm_01

  • Високо качество в резултат на прецизен работен процес и строг контрол на технологичните операции.
  • Кратки срокове на изпълнение: Времето за производство и доставка е съкратено и ние сме в състояние да изпълним поръчки в рамките на няколко дни.
  • Конкурентни цени: Разходите за производство и транспорт са сведени до допустимия минимум, което ни дава възможност да предлагаме качествена продукция на по-ниска цена от вносните продукти.

Ние разполагаме с богата складова база от врати и резервни части. По този начин може да реагираме бързо при спешни поръчки и в случай на авария.
През 2015 г. фирма Логел достави и монтира повече от 1400 врати.
Фирмата разполага с 60 души квалифициран персонал, на които можете да се доверите за изпълнението на вашата поръчка.

Фирмена философия

Ние разполагаме с обучен, опитен и квалифициран персонал, гарантиращ професионално и ефективно изпълнение на всички свои задължения. За поддържане високо ниво на своята професионална, търговска и техническа квалификация, екипът на фирмата ежегодно преминава квалификационни курсове по договореност с нашите чуждестранни партньори.

Нашата цел е не само да извършим качествен монтаж на съоръженията, но и да предложим на нашите клиенти дългосрочна поддръжка и своевременна реакция на сервизните ни екипи при необходимост от техническа помощ.

Работата ни с клиента започва още в стадия на проектиране. Изборът на оптимално решение е резултат от индивидуален подход към всеки обект. Подборът на най-подходящото оборудване по вид, размери и функционални особености е от първостепенно значение. Консултациите на наши специалисти на този етап гарантират впоследствие безпроблемен монтаж, сигурен и ефективен процес на експлоатация. Ние осигуряваме и следпродажбен сервиз - гаранционен и извънгаранционен, както и доставка на резервни части.

инж. Иван Колев

Ivan_Kolev

 

 

  Основател и Управител
на Логел ООД до 2012 г.

Нашето мото

Всичко е възможно, невъзможното ни отнема повече време!

Референции