Кои сме ние?

ИСТОРИЯ


ЛОГЕЛ ООД е водеща в страната ни фирма за производство на изолирани секционни врати, метални и противопожарни врати, лентови завеси и товарозахватни приспособления. Доставката и монтажа на логистичното оборудване за товаро - разтоварни места в производствени и складови помещения, ЛОГЕЛ ООД възлага на ИВКО ИНДУСТРИ ООД, като за целта между тях има сключен рамков Договор за сътрудничество.

1996
Началото

ИВКО ИНДУСТРИ ООД е създадена през 1996 г. и е една от първите фирми, специализирани в доставка, монтаж и сервиз на логистични елементи. По това време, това е единствената българска фирма, лицензирана за производство на полиестерни товаро-захватни съоръжения.


1997
Първа доставка у нас

ИВКО ИНДУСТРИ ООД за първи път внася и монтира логистично оборудване.


1998
Договор за представителство

Това е годината, в която ИВКО ИНДУСТРИ ООД подбира своите партньори извън страната. Осъществени са контакти с много европейски фирми, производители на логистично оборудване. Проведен е сравнителен анализ на тези фирми по много показатели: качество на оборудването, ценово равнище, условия за доставка, следпродажбен сервиз и много други. В резултат на проучванията е избран постоянен доставчик и партньор - холандската фирма LOADING SYSTEMS INTERNATIONALS. Подписва се договор за партньорство и ИВКО ИНДУСТРИ  ООД става оторизиран представител на най-старата европейска фирма-производител на логистично оборудване.


2004
Разкриване на ново производство

През 2004 г. в отговор на промените на българския пазар ИВКО ИНДУСТРИ  ООД откри свое ПРОИЗВОДСТВО НА ИНДУСТРИАЛНИ И ГАРАЖНИ СЕКЦИОННИ ВРАТИ в партньорство с утвърдени европейски компании. За тази дейност е създадено дружество ЛОГЕЛ ООД с търговска марка на продуктите LOGEL®.


2005
Разширение на производството

През 2005 г. ЛОГЕЛ ООД разшири производството си с нова асортиментна група: ПОЖАРОУСТОЙЧИВИ И МЕТАЛНИ ВРАТИ.


2009
Нов продукт на нашия пазар

ИВКО ИНДУСТРИ ООД въвежда съвършено нов за българския пазар продукт - АВТОМАТИЧНИ ПАРКИНГ СИСТЕМИ за икономично паркиране, произведени по иновационна технология на SIEMENS.


2020
Днес

От създаването си до днес, двете фирми са реализирали стотици обекти с широка гама логистично оборудване в сътрудничество на европейски производители и доставчици. Благодарение на дългогодишния богат опит и подбор на партньорите, днес ИВКО ИНДУСТРИ  и ЛОГЕЛ ООД работят с производители, които постигат най-доброто съотношение качество : цена. Това ни позволява да намерим индивидуални оптимални решения за всяка отделна поръчка, съобразно изискванията на нашите клиенти.


НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

www.sewota.de
www.doco-international.com
www.endoors.it
www.extruflex.com
www.ivko-industry.com
www.somati-system.cz