Логел ООД
лого
лого

ОМЕГА ТРЪК СЕРВИЗ ООД

ОМЕГА ТРЪК СЕРВИЗ ООД

„Омега Трък Сервиз“ ООД предлага професионални и висококачествени услуги. Включващи компютърна диагностика на товарни, лекотоварни и леки автомобили, реглаж преден и заден мост. Всякакви ремонти по двигател, ходова част и спирачна система за автомобил, монтаж, демонтаж и баланс на леки и тежкотоварни гуми.

ВРАТИ ЗА ТИР СЕРВИЗ

За обекта на „Омега Трък Сервиз“, намиращ се на бул. Илиянци 94, гр. София, „Логел“ ООД достави и монтира 12 бр. индустриални секционни врати. Промишлените врати са най-доброто решение за индустриални халета, складови площи, фабрики и автосервизи. Защото са надеждни, безопасни, лесни за употреба и поддръжка – предимства, които ги превърнаха в предпочитан продукт.

секционни врати

секционни врати за ТИР сервиз

Както обичайно, секционните врати са произведени по индивидуален размер. За нуждите на „Омега Трък Сервиз“ ООД и съобразено със спецификата на сградата, бяха изработени врати с ширина 4650 мм и височина 4500 мм, плътни без прозорци, в бял цвят RAL 9002.

Задвижването, което Възложителя избра е посредством верига и предавателен механизъм. Всички врати са изработени и монтирани с отваряне по висок контур.  Опитът на монтажните екипи позволи укрепването на вратите да бъде извършено близо до тавана, което позволява да се използва максимално пространството в сградата.