Логел ООД
лого
лого

Още полезна информация за гаражните врати

информация за гаражните врати

Методите за обработка за различни производители на гаражни врати могат да варират значително. Най-добрият вариант е да се даде предпочитание на модели, в производството на които са използвани няколко метода за защита на повърхността наведнъж. Комбинацията от най-ефективните решения ще удължи експлоатационния живот на вратата и ще помогне да се избегнат скъпи ремонти.

Информация за гаражните врати може да намерите „Логел“ ООД. Адрес:  гр. София, ул. „Българска легия“ 41А
За контакт с нас на телефон: (02) 489 4919.

Защита на конструкцията на гаражната врата от взлом

 За да предпазят конструкцията от нерегламентирано отваряне и счупване, някои производители използват брави с напречна греда. Докато други увеличават дебелината на панелите, което ги прави устойчиви на всеки опит за увреждане на платното. Секционните конструкции на портата се считат за безспорен лидер в този показател. Плътното прилягане на фрагменти елиминира възможността за събиране и издърпване на секция. И отдолу има допълнителна защита срещу хакване под формата на стоманени плочи.

Информация за гаражните врати

В допълнение, някои производители на първокласни гаражни врати предлагат на потребителите да оценят собствените си изобретения, патентоват и успешно преминат най-сериозните тестове за здравина и здравина.

Качество на топло и звукоизолация

 За да направите метална конструкция за по-топъл гараж, няколко техники позволяват наведнъж: използването на специални уплътнения, увеличаване на дебелината на панелите, избор на фрагментарен контур или структурни промени, за да се избегнат студени мостове. Най-ефективното е използването на няколко метода за намаляване на топлинните загуби.

По този начин, дори и в най-студените зими, гаражът ще бъде сравнително топъл, а тежките студове няма да повлияят на състоянието на автомобила. Що се отнася до нивото на звукоизолация, повечето модели гаражни врати показват индикатор от 20-23 dB.

Секционни гаражни врати

Конструкцията представлява хоризонтален панел, свързан по цикличен начин. Когато се отвори, панелната система се издига вертикално нагоре и след това се движи по тавана по водачите. Секционните врати са подходящи за всякакъв вид отвори и могат да се използват в затворени пространства, тъй като не се нуждаят от допълнително пространство за свободното им отваряне.

Сред основните предимства на модела са висококачественото уплътняване и затопляне, лесно отваряне, безшумна работа, както и надеждна защита срещу взлом, поради плътното взаимно прилягане на панелите. Разнообразието от външни облицовки улеснява избора на опцията, като се вземе предвид цвета на фасадата на къщата и предпочитанията на собственика.

Разтварящи се гаражни врати

Видове дизайни на гаражните врати, техните предимства и недостатъци

На купувачите на внимание се предлагат няколко варианта за гаражни врати.