Логел ООД
лого
лого

Бариери

Видео

бариери image 1

Информация

Без значение дали става въпрос за частен или обществен имот бариерите винаги са правилното решение. Ако обществените парко-места  трябва да бъдат защитени от неоторизиран достъп, ние имаме привлекателно цялостно решение: Нашите бариери са изключително надеждни и лесни за поддръжка.

Безопасността и защитата от инциденти са основен приоритет на продуктите Sommer. Бариерите Sommer са оборудвани с надеждна технология, която отговаря на приложимите стандарти.

Автоматичната система за разпознаване на обекти предоставя защита, като автоматично отваряне при допир с препятствие. Динамичната захранваща система автоматично разчита необходимата сила и я адаптира към променящите се външни условия.

бариериМонтажът е изключително лесен. Рамото на бариерата може да бъде скъсено, така че да отговаря на вашите изисквания. С бариерите Sommer може да имате точно това, което ви е нужно: Бариерите могат да се произведат с желаното от вас отваляна(ляво/дъсно). Това означава, че няма да е необходимо допълнително адаптиране по време на монтажа.

sommerДруго предимство за монтажа на бариерите е лекия алуминиев материал, от който са направени. Благодарение на максималната си твърдост, бариерите ABS-6010A са изключително здрави и имат много дълъг експлоатационен живот.

Предимства на нашите бариери

паркинг бариери

  • лесен и бърз монтаж
  • рамото на бариерата може лесно да бъде скъсено отстрани
  • лесно управление посредством радиоприемник
  • автоматичното засичане на предмети осигурява оптимална защита: когато влезе в контакт с препятствие бариерата се отваря автоматично и гарантира, че няма притиснато превозно средство
  • операционната сила на бариерите е сертифицирана съгласно EN 12445 и EN 12453
  • бариерата може да бъде ръчно отворена или затворена, посредством аварийна манивела (например в случай на спиране на електричеството)
  • сменяем и лесен за поддръжка контрол на двигателя, с набор от опции за настройка
  • множество възможности за свързване на аксесоари, също като светлинна бариера, фотоклетка, индукционни намотки и др.
  • вградена предупредителна светлина с ясно видим сигнален ефект

Технически данни:

Температура на експлоатация от -20° С до +60°С
Дължина на рамото максимално 6м
Тегло ≈ 40кг
Захранване AC 230V, 50/60 Hz
Мощност на мотора 80 W, DC 24V
Позволени цикли на ден максимално 350

 

Оценете ни!
[Общо: 2 Средно: 5]