Логел ООД
лого
лого

Мотори за индустриални врати

Мотори за индустриални врати image 2

В днешно време изискванията за моторите на индустриалните врати стават все по-големи. Те трябва да отговарят както на изискванията, така и на нуждите на клиента. Моторите трябва да бъдат трайни и ефективни, а също така трябва бързо да отварят и затварят индустриалните врати. Тези характеристики са комбинирани в нашите мотори за индустриални врати .

Гъвкъвост

Моторите се програмират лесно, въпреки че са проектирани да отговарят на всички видове приложения и изисквания.

Надеждност

Моторите за индустриални врати Sommer са се доказали като надеждни и гарантират дълъг експлоатационен живот.

Съвместимост със специфични изисквания

Многобройните възможни комбинации, в съчетание с революционната технология за контрол и множеството аксесоари отговарят на изискванията на пазара.

Ефективност

Гладкото функциониране и технологията за оптимално електрозахранване (230 V/ 400 V), дори и при високо натоварване, са сред предимствата на моторите за индустриални врати Sommer

GIGAsedo

GIGAsedo е мотор, създаден за управление на индустриални врати. Отличителни белези на този мотор са гладкото функциониране, сила и издръжливост.

Стандартната система за изключване може да се настрои с помощта на вградения в мотора контролер, който изпълнява ролята на всяко едно стандартно устройство за засичане на обекти. Благодарение на иновативната технология за контрол не е необходимо да влагате умисъл, за да управлявате устройството за засичане на предмети. Индустриалната врата може да се задейства както от подаден импулс, така и от превключвателя, когато е засечен обект в обсега на вратата.

Корпусът на мотора е направен от лят алуминий и е снабден със специални бронзови колела. Смазката на мотора е подбрана специално, така че да издържи докогато и самият мотор функционира. Електрическия мотор гарантира дълъг живот на експлоатация и ниско ниво на вибрации и шум във всички работни позиции.

Моторите GIGAsedo се произвеждат в различни варианти: с аварийна ръчна манивела (H), с верига за аварийно ръчно отваряне (C) или с авариен отстопоряващ механизъм (D).

H

C

D

Технически данни

Трифазен мотор 24.10х 18.14х
Изходящ завъртащ момент 100 Nm 140 Nm
Изходяща скорост 24 min-¹ 18 min-¹
Производителност на мотора 0.37 kW 0.55 kW
Работно напрежение 3×230/ 400 V 3×230/ 400 V
Честота 50 Hz 50 Hz
Управляващо напрежение 24 V 24 V
Вграден предпазител 10 Amps (inert) 10 Amps (inert)
Тегло 13 kg 14 kg
Оценете ни!
[Общо: 3 Средно: 5]