Логел ООД
лого
лого

Мотори за портални врати на панти

Мотори за портални врати на панти 6

Избирайки надеждните мотори на Sommer, вие може да сте сигурни, че те ще функционират безпроблемно години наред. Това е така не само заради високото си качество и лесна работа, но и защото са прецизно изработени и сертифицирани. Това ви позволява да изберете най-подходящия за вас мотор.

Безопасност

Безопасността и предотвратяването на злополуки са основни приоритети на Sommer. Моторите Sommer са оборудвани с надеждна технология, която е в съответствие с приложимите стандарти.

  • Автоматичното разпознаване на предмети гарантира оптимална защита – моторът превключва в обратен режим при срещане на препятствие. По този начин може да сте спокойни, че нито човек, нито животно, нито превозно средство ще останат затиснати от затварящата се врата.
  • Аварийната система за отстопоряване на мотора позволява вратата да бъде отворена или затворена ръчно посредством ключ.
  • Самоблокиращият мотор предлага ефективна защита срещу взлом или неоторизиран достъп. Дори в случай на прекъсване на електрозахранването вашата врата остава сигурно заключена.

Всички тези компоненти ви предлагат оптимална защита при различни обстоятелства.

Видове мотори

Оценете ни!
[Общо: 3 Средно: 5]