Логел ООД
лого
лого

PVC летящи врати

PVC летящи врати

Различните видове PVC летящи врати са предназначени за монтаж на места, където е необходимо бързо и често преминаване на хора и товари, както и запазване на работната среда от външни въздействия – студ, топлина, прах, насекоми и др.

Летящи врати. Приложение

Летящите врати намират отлично приложение в различни области:

  • Складови и производствени помещения – за отделяне на вътрешни пространства, производствени линии, пешеходни отвори; за запазване температурата на помещенията и изолация от влага, прах, насекоми и други въздействия от външната среда.
  • Хладилни камери – за запазване ниската температура и ограничаване навлизането на топъл въздух и прах при преминаване на хора и товари през вратата.
  • Логистични бази и разпределителни центрове – за ефективна бариера от външно влияние при товаро-разтоварни операции.
  • Супермаркети и различни магазини –  за бързо и лесно преминаване на хора, както към складовите помещения, така и във вътрешното    пространство.

Летящи врати. Предимства

  • Летящите врати са много подходящи за места, където е необходимо бързо преминаване. Двустранното отваряне позволява безпрепятствeно преминаване на хора, колички и мотокари, без да е необходимо ръчно въздействие върху крилата на вратата.
  • Прозрачните листове, от които са произведени, осигуряват достъп на  светлина и визуален контакт в помещенията.
  • Изделията изискват минимална поддръжка – рядко почистване с миещ препарат, който премахва замърсяванията и възвръща  оригиналната им стъклоподобна прозрачност.
  • Материалите, от които са изработени, не съдържат опасни или вредни вещества, което позволява да имат широко приложение в хранително-вкусовата промишленост.

Произход и сертификати

За производството на PVC летящи врати се внасят материали на фирма Extruflex – Франция. Всички летящи врати притежават сертификати за пълно съответствие с изискванията на Директива СЕ 852/2004 на Европейския  парламент за безопасност и хигиенни норми за приложение в  хранително-вкусовата промишленост. Летящите врати имат Сертификат за продукти, несъдържащи силикон и други вредни химически вещества, не са канцерогенни и не съдържат вредни за здравето компоненти. Протоколи от изпитания във френски специализирани лаборатории доказват, че РVС материалите, влагани в производството на летящи врати, са от най-високо качество по отношение на UV-стабилизацията и стареенето, както и с много добри механични показатели.

Конструкция

Летящите врати са изработени от прозрачни РVС листове с дебелина 5 мм или 7 мм  и  Г-образна метална рамка от неръждаема стомана. В зависимост от ширината на светлия отвор, PVC вратите се делят на еднокрили и двукрили летящи врати.

Размери на летящи врати

Летящите врати се произвеждат по размери на клиента, като се предлагат най-подходящите решения в зависимост от конкретното им приложение. Максималната ширина за PVC летящи врати е 2850 мм, а максималната височина е 4000 мм.

Обезопасяване на летящи врати

PVC листовете се произвеждат със заоблени краища, което прави летящите врати безопасни за преминаващите пешеходци.

Оценете ни!
[Общо: 2 Средно: 5]