Логел ООД
лого
лого

СЕКЦИОННИ ВРАТИ ЗА АВТОСЕРВИЗИ

секционни врати за автосервизи

Секционни врати за автосервизи

Индустриалните секционни врати са един от задължителните елементи на всеки нов автосервиз или шоурум, който претендира за модерност и функционалност.

Секционните врати служат не само за затваряне на помещения, те са неизменна част от визията на всяка сграда. За нас е изключително удоволствие да работим с клиенти, които държат на естетичния вид на своите сгради.

Един такъв пример са инвеститорите от ХААС – 60 ЕООД, които не правят компромис с качеството. За тях произведохме и монтирахме изцяло остъклени секционни врати, като в една от тях вградихме и проходна врата. Прозрачните секции са изработени от елоксиран алуминий и прозрачен плексиглас (стъклопакет), устойчив на надраскване и ултравиолетови лъчи.

секционни врати за автосервизи image 1

За да постигнем безупречна визия, ние от ЛОГЕЛ ООД проектирахме и произведохме идеално подравнени прозрачни части. Според изискването на клиента ни, боядисахме всеки един от профилите в цвят RAL7016, но бихме могли да го направим във всеки един избран от Вас цвят.

секционни врати за автосервизи image 2

Вградената проходна врата е окомплектована освен с автомат за самозатваряне и с датчик, свързан с електромотора. Този датчик е задължителен, когато секционната врата се задвижва с електромотор. Той не позволява движението на секционната врата в случай на отворена проходна врата. Това често предотвратява блокиране на секционната врата и нуждата от намеса на нашите сервизни екипи.

секционни врати за автосервизи image 3

Повече от видно е, че прозрачните панели осигуравят по-добра осветеност вътре в помещенията.

Вратите с марка LOGEL® са индивидуално проектирани и съобразени със ситуация и изисквания. Ние не само монтираме врати, ние консултираме всеки наш клиент.

ЗАЩОТО НИЕ МОЖЕМ!