Логел ООД
лого
лого

Тролейбусно депо, гр. Плевен

тролейбусно депо в гр. Плевен

Фирма „Логел“ ООД сключи договор за участие при изграждане на новото тролейбусно депо в гр. Плевен. Фирмата ще достави и монтира 8 бр. нагъващи се врати за тролейбуси, 7 бр. метални врати и 1 секционна врата.

Тролейбусно депо в гр. Плевен

Новото депо е част от проекта „Интегриран градски транспорт на Плевен“ на община Плевен.