Логел ООД
лого
лого

АЛЕКСАНДЪР ЛОГИСТИКС – С. КАЗИЧЕНЕ

АЛЕКСАНДЪР ЛОГИСТИКС - С. КАЗИЧЕНЕ

През тази година приключихме с монтажните работи по най-новия терминал за обработване на групажни товари на Александър Логистикс на територията на с. Казичене.

Складът им е оборудван с 15 разтоварни гейта. Всеки от тях състоящ се от нивоизравнителна платформа (рампа), секционна врата и изолираща клетка. Част от рампите са специално предвидени за опериране и с по-малки транспортни средства (бусове).
Всяка от секционните врати е произведена, според искането на поръчителя, с 1 брой прозрачен панел. Външният цвят на панелите е RAL7016. Един от нашите стандартни сиви цветове в съответствие с фасадите на сградата. А вътрешния им цвят е стандартното бяло RAL9002.
Александър Логистикс image 1

Секционните врати Александър Логистикс – С. Казичене.

За да се съкрати времето за товаро-разтоварни дейности, секционните врати са оборудвани и с индустриални електромотори. А всяка една от рампите е обвързана с контрол на последователността на работа врата-рампа за по-голяма безопасност и избягване на инциденти.
Александър Логистикс image 2
Всеки един от панелите на по-големите секционни врати е специално подсилен с омега профил от вътрешната страна на вратата.
Съгласно изискванията за пожарна безопасност монтирахме и пожароустойчиви врати. Те са с необходимите размери, характеристики и окомплектовки.
Александър Логистикс image 3