лого
лого

АЛЕКСАНДЪР ЛОГИСТИКС – С. КАЗИЧЕНЕ

През тази година приключихме с монтажните работи по най-новия терминал за обработване на групажни товари на Александър Логистикс на територията на с. Казичене.
Складът им е оборудван с 15 разтоварни гейта, всеки от тях състоящ се от нивоизравнителна платформа (рампа), секционна врата и изолираща клетка. Част от рампите са специално предвидени за опериране и с по-малки транспортни средства (бусове).
Всяка от секционните врати е произведена, според искането на поръчителя, с 1 брой прозрачен панел. Външният цвят на панелите е RAL7016, един от нашите стандартни сиви цветове в съответствие с фасадите на сградата, а вътрешния им цвят е стандартното бяло RAL9002.

За да се съкрати времето за товаро-разтоварни дейности, секционните врати са оборудвани и с индустриални електромотори, а всяка една от рампите е обвързана с контрол на последователността на работа врата-рампа за по-голяма безопасност и избягване на инциденти.

Всеки един от панелите на по-големите секционни врати е специално подсилен с омега профил от вътрешната страна на вратата.
Съгласно изискванията за пожарна безопасност монтирахме и пожароустойчиви врати с необходимите размери, характеристики и окомплектовки.