Логел ООД
лого
лого

БЪРЗИ ВРАТИ

Високоскоростните бързи ролетни врати

Високоскоростните бързи навиващи самопоправящи се врати са сред най-универсалните, ефективни и все по-често използвани врати в индустриални и търговски приложения. През изминалата година наши партньори разшириха своята логистичната база  в гр. София и ние доставихме и монтирахме за тях 14 броя самопоправящи се бързи ролетни врати.

Повече информация за бързи ролетни врати

Всяка една от тях е задвижена посредством магнитен килим (Loop detector) от едната страна – магнитна примка в пода (земята) пред вратата, която разпознава преминаващите превозни средства. Вратата се отваря, когато превозно средство навлезе в определената зоната и я държи отворена, докато превозното средство е там. Примката не засича пешеходци.

От вътрешната страна на склада вратите се задвижват посредством рефлекторна фотоклетка – когато непрозрачен обект прекъсне светлинния лъч, фотоклетката подава сигнал и започва движението на вратата.

Към всяка една бърза врата свързахме и светофарна уредба, която контролира движението на вратата и осигурява допълнителна безопасност за работещите хора.

всяка една бърза врата доставена от ЛОГЕЛ ООД  / ИВКО ИНДУСТРИ ООД

Стандартно,

всяка една бърза врата доставена от ЛОГЕЛ ООД  / ИВКО ИНДУСТРИ ООД е окомплектована с предпазна светлинна завеса- тя предпазва вратата и хората около нея от нараняване, като създава сензорен екран. В случай на обект под вратата или преминаващ човек, вратата автоматично спира, за да се избегне инцидент или повреда.

Бързите врати могат да се използват в интериорни и екстериорни приложения за оптимизиране на трафика, подобряване на условията на труд и пестене на енергия. Бързите ролетни (навиващи се) врати могат да се управляват чрез бутони, фотоклетки, радари и много други варианти. Когато е затворена, вратата образува вид “бариера”, която подпомага да се поддържа среда с контролирана температура, предотвратявайки загубата на енергия. Бързите навиващи се врати също могат да допринесат  за една по-безопасна работна среда, чрез минимизиране на риска от наранявания от движещи се части.

Бързи ролетни врати са предназначени за зони с голям трафик

Някои от основните им предимства:

Висока производителност

Бързите врати са предназначени за зони с голям трафик, които изискват бърз и лесен достъп. Те имат висока производителност, иновативен и здрав дизайн, изпитана издръжливост.

Минимална поддръжка

Едно от основните предимства на високоскоростните (бързи) врати е относително лесната им поддръжка. Те са проектирани да издържат на постоянна употреба, без да е необходимо да се подменят или ремонтират често. Това ги прави идеални за зони с голям трафик, където не винаги има техник, подготвен да поправи повредената врата.

Енергийна ефективност

Бързите врати могат да помогнат за подобряване на енергийната ефективност на Вашето работно помещение. Те могат да допринесат значително за регулиране на температурата, чрез минимизиране на количеството топлина или студен въздух, загубени при отваряне на вратите. На свой ред, това намалява сметките Ви за енергия и помага на Вашата компания да намали въглеродния отпечатък.

Нашите бързи врати се произвеждат в Италия само с висококачествени материали – създадени да издържат дори на най-суровите климатични условия. Ако търсите бърза навиваща се врата за вашия бизнес, свържете се с нас. Ние можем да Ви предоставим персонализирана услуга, като Ви консултираме относно правилната конфигурация и функции съобразени с Вашите изисквания.