Логел ООД
лого
лого

Когато всяка секунда се брои, Вратата има значение!

врати за пожарна станция

При възникнал пожар или друг спешен случай, пожарникарите имат нужда от врата, на която могат да разчитат.

От съществено значение е вратите на всяка пожарната станция да работят бързо, надеждно и ефективно по всяко време, за да се гарантира, че при спешни случаи пожарните камиони са в състояние да напуснат станцията без забавяне!

Има много параметри, които се вземат предвид при избора на врати за нова пожарна станция или реконструиране на по – стара станция – вратите трябва да позволят бърз и безопасен изход на пожарната кола, да бъдат надеждни, да предлагат енергийна ефективност и да бъдат визуално привлекателни, тъй като те обикновено са фокусната точка на сградата. За щастие, секционната вратата с марка ЛОГЕЛ отговаря на всички тези очаквания плюс още!

секционна вратата с марка ЛОГЕЛ

Индустриалните секционни врати на ЛОГЕЛ се характеризират с ефективност, надеждност, удобство и безопасност, което ги прави подходящ избор на редица пожарни станции в страната.

Изработени съгласно най-високи стандарти и изисквания на строителството, нашите секционни врати осигуряват оптимални показатели, измежду които дълъг жизнен цикъл и последващи ниски разходи за поддръжка. Вратата ЛОГЕЛ не изисква поддръжка извън рутинните проверки и е подкрепена от двугодишна гаранция, осигуряваща надеждността, от която се нуждае пожарна станция!

Индустриалните секционни врати с марка ЛОГЕЛ могат да бъдат подсигурени с допълнителни усилващи профили за оптимално функциониране дори и при неблагоприятни метеорологични условия и силен вятър.

индустриални секционни врати със сандвич панели

Дълготрайно покритие на панелите!

Освен надеждни и функционални, индустриалните секционни врати могат да бъдат изработени и с подходящ дизайн. Сандвич панелите, от които се произвеждат могат да бъдат боядисани в желания цвят, за да съответстват вратите на цялостния проект и визия на сградата.

Наред със стандартните бели и сиви врати, ние поддържаме на склад и сандвич панели в червен цвят RAL 3000. Прахово боядисани, цветът на тези панели е с по-дълъг живот спрямо допълнително боядисваните. Разбира се, можем да предложим и боядисване във всеки един от цветовете по RAL гамата.

Врата с гледка!

Когато е необходима видимост освен сигурност, препоръчваме да включите прозрачни панели към конструкцията на вратата. Освен това, всички се чувстваме по-защитени, когато можем да видим, че пожарната кола е вътре и е готова да се притече на помощ във всеки един момент.

прозрачни панели към конструкцията на вратата